Huis
Producten
Ongeveer ons
Fabrieksreis
Kwaliteitscontrole
Contacteer ons
Nieuws
Chengdu Honevice Machinery Equipment Co., Ltd.
Thuis

Chengdu Honevice Machinery Equipment Co., Ltd.

China Chengdu Honevice Machinery Equipment Co., Ltd. certificaten
Ik ben online Chatten Nu

Chengdu Honevice Machinery Equipment Co., Ltd.

1 2 3 4
Chengdu Honevice Machinery Equipment Co., Ltd. Chengdu Honevice Machinery Equipment Co., Ltd. Chengdu Honevice Machinery Equipment Co., Ltd. Chengdu Honevice Machinery Equipment Co., Ltd.
Bedrijfpanorama
Bedrijf Details:
Type Business : Fabrikant
Grote Markt : Noord-Amerika
Zuid-Amerika
West-Europa
Oost-Europa
Oost-Azië
Zuidoost-Azië
Midden-Oosten
Afrika
Oceanië
Wereldwijd
Merken : Honevice
Aantal werknemers : 30~50
Jaarlijkse omzet : 2000000USD-5000000
Opgericht Jaar : 2014
Export pct : 90% - 100%
Inleiding
Geschiedenis
Dienst
Ons Team
Co. van het de Machinesmateriaal van Chengduhonevice, Ltd heeft meer dan 10000 vierkante meters van productiegebied, precisie het machinaal bewerken van diverse mechanische gedeelten. De zaken omvatten de precisie van het wasverlies het gieten het machinaal bewerken, het smeden machinaal bewerken, matrijzenafgietsel die, bar, buis en blad het machinaal bewerken machinaal bewerken. De materialen behandelen roestvrij staal, hittebestendig staal, koolstofstaal, laag legeringsstaal, legeringen op hoge temperatuur, non-ferrometalen. Met geavanceerd productiemateriaal en het testen materiaal, sterke capaciteit van vorm en productontwerp/productie, het gieten productie en precisie het machinaal bewerken.

Co. van het de Machinesmateriaal van Chengduhonevice, Ltd is bezet in productenonderzoek & ontwikkeling als één van professionele vervaardiging met rechten van de invoer en de uitvoer. Hoofdproducten: afgietsels, smeedstukken, precisie delen machinaal bewerken, matrijzenafgietsel, andere mechanische gedeelten en assemblagedelen die voor de uitvoer.

Zakelijke services aan de brede waaier van automobiel, vloeibare chemie, elektromontage, medische apparatuur, voedselmachines, petrochemisch materiaal, techniek met assemblage etc. Het bedrijf heeft vele stabiele klanten en de gemeenschappen, producten worden hoofdzakelijk uitgevoerd naar Noord-Amerika, Europese Unie, Australië en meer dan 20 landen en regio's.

Met bevordert het sterke personeel, geavanceerde technologie en materiaal, belangrijke technologie, de innovatie en R&D-het team, de kwaliteitsdienst en de moderne die beheersinstrumenten, door jaren van de concurrentie in de internationale markt en de geworden kwaliteitsleverancier wordt geslepen van GE、 BOSCH、 Voestalpine、 Audi、 Speculant en veel andere bekende internationale kopers.

Met „integriteit eerst, de dienst eerst“ de bedrijfsfilosofie en de „innovatie, achtervolging van voortreffelijkheid,“ ondernemersgeest, wij van ganser harte de wereldvrienden welkom komen heten zaken voor wederzijdse grote ontwikkeling raadplegen en bespreken!
 
 
Contactgegevens
Chengdu Honevice Machinery Equipment Co., Ltd.

Contactpersoon: Mr. Fred Lee

Tel.: +86 18280028662

Fax: 86-28-8628-9102

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)